Budidaya organik tutuwuhan aromatik

Ronald Anderson 16-06-2023
Ronald Anderson

Kuring nampilkeun ka anjeun buku éndah ngeunaan tutuwuhan aromatik , lengkep sareng jelas pisan dina kateranganana. Urang ngobrol ngeunaan manual praktis , dimana anjeun bakal manggihan, tanpa loba teuing frills, sagalana nu peryogi pikeun nyobaan leungeun anjeun dina tumuwuh bumbu. Janten upami anjeun badé nambihan parfum énggal ka kebon, " Budaya organik tina pepelakan aromatik " tangtosna buku pikeun anjeun.

Struktur ieu. manual, diterbitkeun ku Terra Nuova, basajan tur fungsional pikeun tujuan: 30 kaca munggaran ngandung indikasi umum (ngolah taneuh, penanaman, budidaya dina pot, Panén jeung konservasi ...) jeung sababaraha gagasan ngeunaan kumaha carana make bumbu di kebon (dina nyieun hedges, nelepon lebah, ngabentuk spiral ...). Hati buku sabenerna nyaéta kartu budidaya , anu ngeusian 130 kaca sésana. Ti A pikeun bawang bodas nepi ka Z pikeun saffron, urang manggihan daptar lengkep pisan tina tutuwuhan aromatik jeung ubar utama nu bisa tumuwuh di iklim urang.

Ningali daptar bumbu boga pangaruh nu tangtu: aya kira-kira lima puluh komo nu ahli budidaya tangtu bakal manggihan, dina sagala kabeungharan ieu, hiji hal anu can kaalaman ku maranehna.

Ku sabab eta buku teh kacida dianjurkeunna, anu matak diharepkeun yen pangarang, Francesco Beldì , nyerat sababaraha anu paling seueurmanual budidaya organik Italia penting (kaasup Kebon organik kuring jeung ngabela kebon jeung remedies alam, nu manggihan reviewed dina bagian ieu), pondokna, ngaran, jaminan.

Tempo_ogé: Tumuwuh mizuna sareng mibuna: salad oriental di kebon

Dimana meuli buku

Aya buku-buku anu pantes dipésér, sabab kudu disimpen caket sareng dikonsultasi upami diperyogikeun. Budidaya organik tutuwuhan aromatik pasti salah sahiji ieu.

Kuring nyarankeun tilu cara pikeun meuli buku Francesco Beldì sacara online:

  • Beuli langsung ti penerbit . Terra Nuova mangrupikeun penerbit anu sah, kuring nyarankeun mésér ti aranjeunna langsung pikeun ngadukung aranjeunna langkung saé, khususna upami anjeun ogé kabetot dina téks anu diterbitkeun ku aranjeunna.
  • Beuli dina Macrolibrasi . Kusabab éta perusahaan Italia anu khusus dina produk organik, éta patut diganjar pilihan étika.
  • Beuli di Amazon . Kalayan program Amazon Prime éta ngajamin pangiriman gancang sareng ngahémat biaya pengiriman, tapi sacara pribadi kuring masih resep Macrolibrasi.

Poin anu kuat dina buku aromatik ieu

  • Loba kartu budidaya : buku ngandung indikasi pikeun rupa-rupa spésiés.
  • Pendekatan praktis . Buku anu hoyong nyayogikeun ka pamaca sadaya pamanggih anu mangpaat dina prakték pikeun ngamimitianngokolakeun.
  • Kajelasan hébat dina katerangan teknis (titik kuat sadaya buku Francesco Beldì).
Baca petikan tina buku (jeung meuli langsung upami anjeun hoyong) Mésér buku dina Macrolibrarsi Mésér buku dina Amazon Panggihan langkung seueur

Kumaha cara melak jamu aromatik. Ogé dina Orto Da Coltivare anjeun bakal mendakan séri pituduh ngeunaan budidaya pepelakan aromatik sareng ubar.

Pilarian langkung seueur

Judul buku : Budidaya organik tutuwuhan aromatik.

Panulis: Francesco Beldì

Kaca: 162

Harga : 14 euro

Evaluasi Orto Da Coltivare : 8/10

Buku séjén

Ulasan Orto Da Coltivare. Sadaya buku pangalusna ngeunaan budidaya organik diulas ku Matteo Cereda.

Tempo_ogé: Jinten: tutuwuhan jeung budidaya naBuku anu sanés

Resensi ku Matteo Cereda

Ronald Anderson

Ronald Anderson mangrupikeun tukang kebon anu gairah sareng masak, kalayan cinta khusus pikeun ngembang produk seger sorangan di kebon dapur na. Anjeunna parantos ngebon langkung ti 20 taun sareng gaduh kabeungharan pangaweruh ngeunaan ngembang sayuran, bumbu, sareng buah. Ronald mangrupikeun blogger sareng panulis anu terkenal, ngabagi kaahlianna dina blog populérna, Taman Dapur Pikeun Tumuwuh. Anjeunna komitmen pikeun ngajar jalma-jalma ngeunaan kabungahan ngebon sareng kumaha cara ngembang katuangan anu seger sareng séhat. Ronald oge koki terlatih, sarta anjeunna mikanyaah ékspérimén kalawan resep anyar ngagunakeun panén home-dipelak na. Anjeunna ngajengkeun hirup sustainable sareng percaya yén sadayana tiasa nyandak kauntungan tina gaduh kebon dapur. Nalika anjeunna henteu ngarawat pepelakan atanapi masak badai, Ronald tiasa dipendakan hiking atanapi kémping di luar anu saé.