Sup waluh sareng lentil: resep usum gugur ti kebon

Ronald Anderson 12-10-2023
Ronald Anderson

Usum gugur mawa piring anu panas sareng ngukus. Waktosna kanggo nyiapkeun sop, krim, sup sareng semur, sareng sayuran anu dipelak di kebon urang ngabantosan urang nyéépkeun rasa khas usum ieu ka méja.

Dinten ieu kami nawiskeun anjeun sup waluh sareng lentil: rasa amis waluh cocog sareng legum rustic, dina piring haneut tur invigorating sampurna pikeun malem tiis mimiti bulan ieu.

Masak téh basajan, saprak aya euweuh olahan husus, tapi kudu rada lila. , urang ngobrol ngeunaan 40 menit: kumaha oge, éta masalah ngabogaan minimum kasabaran pikeun bisa ngarasakeun sop nikmat.

Waktos Nyiapkeun: 40 menit

Bahan pikeun 4 jalma:

Tempo_ogé: Cai hujan: sumberdaya berharga pikeun kebon
  • 300 g bubur waluh beresih
  • 150 g lentil
  • 1 wortel
  • satengah bawang
  • minyak zaitun parawan tambahan, uyah secukupnya
  • rosemary seger

Musim : resep gugur

Tempo_ogé: Ngokolakeun jeung prune tangkal anjir

Piring : sup vegetarian

Kumaha cara nyiapkeun sup waluh sareng lentil

Sup ieu mangrupikeun cara anu saé pikeun ngagunakeun waluh, sayuran usum gugur. gampang pikeun nyimpen nepi ka dibuka, tapi lajeng kudu asak.

Pikeun nyiapkeun hidangan panas munggaran ieu, mimitian ku browning bawang ipis ipis dina panci badag kalayan minyak zaitun extra virgin. Tambahkeun wortelcincang halus, teruskeun kacoklatan sababaraha menit sareng tambahkeun bubur waluh anu dipotong janten kubus leutik sareng lentil.

Coklat kacang-kacangan salami sababaraha menit, tambahkeun kaldu sayur panas dugi ka nutupan sareng kulub dina panas sedeng. ngeunaan 30-40 menit, nyaluyukeun sup jeung uyah jeung cabé salila masak. Tambihkeun deui kaldu upami diperyogikeun pikeun manjangkeun sup.

Tambahkeun rosemary seger anu dicincang sareng sajikeun waluh sareng sup lentil panas.

Variasi pikeun resep

Sup waluh jeung lentil bisa enriched nurutkeun rasa jeung imajinasi sorangan: kami nawiskeun sababaraha conto kumaha anjeun bisa enrich masakan nikmat ieu, tapi anjeun bisa nyaluyukeun resep dumasar kana sayuran sadia salila fase Panén.

  • Bacon. Dina ahir masak, tambahkeun kubus daging babi anu geus coklat. Dina hal ieu, nyieun kaldu pisan ketat pikeun nyegah "kulub" daging teuing.
  • Croutons. Tambahkeun, nalika sup geus siap, tambahkeun sababaraha croutons roti wholemeal haneut lamun resep. , digosok ku bawang bodas.
  • Chickpeas, cannellini buncis. Pikeun vérsi nu leuwih legumes, coba tambahkeun chickpea atawa cannellini buncis, kitu ogé lentils.
  • Cabé cabé. Pikeun leuwih "sprint" rasa, Anjeun bisa nambahkeun cabé panas potong keureut dina tungtung.washers.

Resep ku Fabio jeung Claudia (Seasons on the plate)

Baca sagala resep jeung sayuran ti Orto Da Coltivare .

Ronald Anderson

Ronald Anderson mangrupikeun tukang kebon anu gairah sareng masak, kalayan cinta khusus pikeun ngembang produk seger sorangan di kebon dapur na. Anjeunna parantos ngebon langkung ti 20 taun sareng gaduh kabeungharan pangaweruh ngeunaan ngembang sayuran, bumbu, sareng buah. Ronald mangrupikeun blogger sareng panulis anu terkenal, ngabagi kaahlianna dina blog populérna, Taman Dapur Pikeun Tumuwuh. Anjeunna komitmen pikeun ngajar jalma-jalma ngeunaan kabungahan ngebon sareng kumaha cara ngembang katuangan anu seger sareng séhat. Ronald oge koki terlatih, sarta anjeunna mikanyaah ékspérimén kalawan resep anyar ngagunakeun panén home-dipelak na. Anjeunna ngajengkeun hirup sustainable sareng percaya yén sadayana tiasa nyandak kauntungan tina gaduh kebon dapur. Nalika anjeunna henteu ngarawat pepelakan atanapi masak badai, Ronald tiasa dipendakan hiking atanapi kémping di luar anu saé.